top of page

Om oss

Velkommen til Moe Gård og Moeshølen

Moe gård er på ca. 160 mål utmark og gårdstun. Gården eies av Trude og Alf Ivar Kvernvik.

 

Gården har et av Orklas beste laksevald for utleie. Laksevaldet heter Moeshølen og ligger på Vormstad. Moeshølen har fiske på begge sider av Orkla, vestsiden er på 300 meter og motsatt side er på ca. 150 meter. Laksevaldet er fantastisk godt egnet for fluefiske, sluk og mark. Det er ingen begrensninger på antall stenger, men reguleres av den enkelte gruppe av hva som er hensiktsmessig!

Fiskevaldet leies ut på døgn / ukesbasis med alle fasilitetene kun 5 meter fra elvebredden.

Her finner du sengeplasser til 12 personer fordelt over 4 hytter, baderom uten dusj, varmt og kaldt vann i springen på kjøkken og baderom, komfyr og kjøleskap på strøm, gassgrill, stor paviljong med spisebord til 12/14 personer og en grillhytte med mulig vedfyring. Det er også satt opp en gapahuk øverst i valdet.

Det er båt tilgjengelig ved fiskevaldet.​

 

I hovedhytta finner dere all viktig informasjon om stedet og hva som skal til for å få et perfekt opphold.

 

Beliggenheten gjør at du som fisker kan følge med på lakseoppgang og oppleve annet villmarksliv tett på kroppen hele døgnet, også mens mat og drikke tilberedes og blir fortært.

Frysere til laks disponeres på gården. Vi kan også røyke din laks på gammelmåten. Hele prosessen med røyking tar ca. 5 - 6 døgn. Røykelaksen leveres fri for bein og er vakuumpakket i biter på ca. 500g. Pris pr. laks er NoK. 750,-

Ta kontakt for nærmere informasjon om priser og utleiemuligheter.

 

Velkommen til en fantastisk naturopplevelse

Fluefiske fra båt
Frode
Storfiskarn
bottom of page